Ons aanbod

 • Individuele coaching
  Coaching van individuen, zodat zij krachtig hun plek kunnen innemen in hun rol, zowel in werk als privé. Via bewustwording, praktische oefeningen en waar nodig werken we met levensthema's die spelen.
  Het begeleiden van iemand begint met de kennismaking en intake. Om, waar nodig, diepgaand en persoonlijk werk te doen, is het nodig om in de basis een 'klik' met elkaar te hebben. Tijdens de intake maakt de coachee onder begeleiding een analyse van de situatie en de knelpunten, om zo te komen tot een strategisch doel en actiepunten voor de komende periode. Afhankelijk van het doel zijn er dan 3 tot 8 coachsessies nodig om voldoende stappen te zetten en ervaring op te doen in de werkpraktijk om het strategische doel te gaan bereiken. Ook een online leeromgeving over communicatiestijlen (learningta.nl) of een test die de effectiviteit van gedrag meet (Temple Index of Functional Fluency) kan hierbij gebruikt worden.
   
 • Functioneel Zelf Management traject
  Richting en sturing geven aan je (werk)leven en daarmee het leven 'vol' leven met de mensen om je heen.
  Het traject start met een individueel onderzoek naar het Functional Fluency profiel van de deelnemer. Vervolgens werken deelnemers 3 dagdelen aan de zelf geformuleerde ontwikkelpunten, afwisselend individueel en samen met de anderen.
  Tussen de dagdelen kan in het (werk)leven flink geoefend worden.
   
 • Training
  Groepen medewerkers en teams trainen in de context van hun werksituatie. De thema's sluiten aan op de ontwikkelthema's in de organisatie. De trainingen zijn op maat en op praktische wijze toegespitst op de deelnemers, zodat deze direct hun inzichten kunnen inzetten in de werkpraktijk.
   
 • Begeleiding en advies
  Welk aangrijpingspunt een organisatie ook kiest, Mens en organisatie sluit aan op de ontwikkelbehoefte. Het aangrijpingspunt kan individuele ontwikkeling, teamontwikkeling  of organisatieontwikkeling zijn. Afhankelijk waar de behoefte ontstaat, worden de verschillende dimensies met elkaar verbonden, want als je ergens met elkaar begint 'te sleutelen' dan heeft dat altijd effect op het kleinere deel of grotere geheel.

Linda twittert

 • RT @19diane69: Wij zoeken een collega o.a. voor Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten. https://t.co/n845Fv9ieG
 • RT @HugoGroenewegen: Voor de 5x: CEDEO-keurmerk ontvangen (#Maatwerk #Bedrijfsopleidingen). Klanttevredenheid: 94% Dank aan onze klanten en…
 • RT @Tinekeceelen: Studentenverenigingen ontwaakt! De Nacht van de Vluchteling komt naar Utrecht, Amsterdam, Nijmegen en Rotterdam. 40 km lo…